viernes, 22 de enero de 2016

PERSONA CREATIVA - DAVID BOWIE








Ja ha passat més d'una setmana des que el pare del Glam Rock va morir, víctima d'un càncer, a Nova York, però les xarxes socials i les converses entre amics segueixen plenes de la seua presència. Per aquesta raó, i per considerar-lo un dels grans artistes de la cultura pop del segle XX, he decidit dedicar-li aquest humil espai, esperant que li arribe allà on estiga.






David Robert Jones va nàixer a Lonres en 1947. Més conegut com David Bowie, el seu nom artístic, va ser músic, compositor, actor, productor discogràfic i arreglista. És considerat com a innovador - per aquesta raó l'introduisc en aquesta secció - pels seus treballs de la dècada dels 70, per la profunditat intelectual de les seues composicions, i per la seua peculiar veu. Compta amb una discografia de 26 LPs i amb temes tan coneguts com Heroes, Life on Mars o Ziggy Stardust, inclós en el LP del mateix nom, que contava la història d'un extraterrestre bisexual andrògin que es converteix en estrela del rock( considerat el seu Alter Ego). Aquest CD va assentar l'estil Glam Rock i va influïr molt posteriorment a molts artistes. 



Sense dubte, David Bowie va ser una icona de la música dels 70 i 80, amb una forta imatge queer i una gran i indubtable creativitat.



No hay comentarios:

Publicar un comentario