domingo, 28 de mayo de 2017

Una vesprada per la història


“Solistes de Vivaldi a Kronke”. L’ensemble de flautes amb els seus solistes tocaren Vivaldi, Haendel, Mozart, Cimarosa, Doppler, Rautavaara, Genin y Kronke. Director: Jose Carlos Hernández Alarcón. Auditori de Xirivella 22 de abril 19:00. 

L’Ensemble de Flautes de València donà el passat 22 d’abril un concert de solistes a l’auditori de Xirivella. 

El concert començà amb força amb la obra La llegada de la Reina de Saba, de Haendel, per després donar pas als solistes. En la primera part s’interpretaren obres barroques de A. Vivaldi, passaren al Classicisme amb D. Cimarosa, continuaren un trencant un poc la corrent creada amb una obra contemporània de E. Rautavaara i tancaren amb W. A. Mozart. Fent així una primera part més “clàssica” i coneguda. 

La segona part va començar amb E. Konke, compositor romàntic i passaren al Classicisme amb W. A. Mozart per acabar tornant al Romanticisme amb dos obres de F. Doppler i tancant el concert amb el compositor J Genin, amb un duo de flautins. Aquesta part va ser més sorprenent i innovadora que la primera. Van destacar les solisites Miriam Luz i Milagros Agustín que amb la seua interpretació de Andante i Rondó de Doppler deixaren meravellats a tothom. 

La interpretació per part dels solistes va ser molt bona, contant també xicotets errors pels nervis que suposa enfrontar-se davant el públic. Destacar que a banda de la flauta també s’utilitzà com solistes la flauta en sol i el flautí. 

Un concert diferent i especial on tant els intèrprets com el públic van gaudir moltíssim fins al final i ens van deixar amb ganes de més. El públic no dubtà en alçar-se a aplaudir després del gran concert que ens van oferir. Fer una menció especial al director que va dirigir de manera excepcional donant confiança als solistes i reconeixent el treball realitzat al finalitzar. 

Neus Sánchez Martínez

No hay comentarios:

Publicar un comentario